12 femei vor defila, în scaun cu rotile, însoțite de câte o personalitate publică. În premieră, Bistriţa gazda evenimentului fashion Atipic Beauty

În acest an, la iniţiativa managerului Atelierul de Imagine Prompt Communication, Gabriela Montoiu, Bistrița va fi pentru prima dată gazda unui eveniment fashion deosebit, și anume, a celei de a opta ediții a proiectului Atipic Beauty. Evenimentul este organizat de Asociația Open Your Heart și Atelierul de Imagine Prompt Communication și va avea loc joi, 24 martie, ora 18.00, la Hotel Metropolis.
Fashion eventul Atipic Beauty a fost conceput din dorința de a promova
frumusețea, inteligența, forța și puterea persoanelor a căror viață s-a schimbat brusc, pentru care normalitatea a căpătat alte dimensiuni. Atipic Beauty a fost creat cu scopul de a schimba, printr-un mijloc definit de rafinament și eleganță, mentalitatea societății în ceea ce privește atitudinea față de persoanele cu dizabilități. Proiectul are ca obiectiv central sprijinirea persoanelor cu dizabilități, promovarea intereselor acestora, incluziunea lor socială și pe piața muncii, încurajarea societății de ai privi ca pe niște oameni normali, care dețin aceleași calități ca noi toți, dar cu siguranță mai mult curaj.
Douăsprezece femei minunate care vor purta creații vestimentare ale unor
designeri români vor defila în scaun cu rotile, fiecare însoțită de câte o personalitate publică din Bistrița. Defilând împreună, vor demonstra că nu există limite și bariere atunci când ne dorim ceva cu adevărat și că solidaritatea umană manifestată prin cuvinte și fapte are capacitatea de a schimba vieți.
Atipic Beauty nu este, așadar, doar un simplu proiect legat de lumea modei, este o lecție de viață pentru toți cei care cred că frumusețea este doar apanajul unui exterior perfect, în care conținutul nu are nicio relevanță. Acest eveniment este prilejul nostru, al tuturor, de a demonstra că împreună putem depăși orice obstacol, de a conștientiza că soarele nu face diferențe atunci când răsare, ci ne zâmbește la toți. Pentru a cunoaște și mai în detaliu profilul acestui eveniment special, vă prezentăm o succintă descriere a domeniului de activitate și a obiectivelor fiecăruia dintre organizatori: Asociația Open Your Heart este o asociaţie nonprofit socio-umanitară, care îşi propune să reprezinte interesele persoanelor cu dizabilităţi promovând în mod constant imaginea acestora, înlăturând astfel ideile preconcepute cu referire la dizabilitate. Asociația militează pentru elaborarea unei legislaţii specifice persoanelor cu dizabilităţi, în conformitate cu legislaţia internaţională și are ca obiective principale următoarele: îmbunătăţirea imaginii persoanelor cu dizabilităţi prin organizarea de evenimente culturale ai căror principali actori vor fi persoanele cu dizabilităţi, sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi din şi cu familii sărace, sprijinirea activă a integrării sociale şi profesionale a persoanelor cu dizabilităţi prin programe educaţionale, de informare, activităţi socio-recreaţionale.
Prompt Communication este atelierul de imagine care, de 9 ani, oferă consultanţă de imagine, branding, strategie, comunicare organizaţională, sprijin
În construirea şi implementarea campaniilor de promovare şi informare în diverse domenii, organizarea de evenimente, creaţie şi producţie publicitară. Atelierul nostru de imagine are rafturile încărcate cu idei neconvenționale și soluții originale. Avem în cont munți de energie și forță creatoare. Suntem maeștrii proiectelor ambițioase pe ritmul contemporan! Maximizăm puterea cuvântului, construim imagini expresive și creionăm arhitectura evenimentelor de succes!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]