13! Zi cu ghinion pentru zece şoferi care au rămas fără permis

În 13 decembrie a.c., polițiștii bistrițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și pentru sancționarea celor care nu respectă regulile de circulație.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat și aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de peste 20 000 lei. De asemenea, față de 10 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Mai mult, un tânăr s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au oprit, joi, în trafic pentru control un tânăr, de 21 ani, din Pinticu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

***

NU vă urcați la volan daca ați consumat alcool sau daca nu dețineți permis de conducere, puneți în pericol atât siguranța dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]