14 de cupuri au sărbătorit Nunta de Aur la Năsăud, în cadrul Zilelor Orașului - Ediția a XVI-a

A devenit o tradiţie ca la Zilele oraşului Năsăud cuplurile care au aniversat peste 50 de ani de căsătorie să fie premiate de primărie. În sala de festivităţi a oraşului, primarul Mircea Romocea, alături de reprezentantul Stării Civile – Florea Fica, au oferit diplome aniversare, flori, dar şi câte un plic pentru cele 14 cupluri năsăudene care au reușit să rămână alături „la bine și la greu timp de 50 de ani”.
În cuvântul său, edilul a vorbit despre frumuseţea acestor cupluri care trebuie să fie un exemplu pentru generaţiile actuale, atât prin bunătatea şi modestia care le caracterizează, cât şi prin modul în care au ştiut de fiecare dată să fie un model demn de urmat pentru comunitate.
Preoții care au oficiat slujba religioasă, cu această ocazie, au fost: Rusu Florin și Ovidiu Sermeșan, Cuplurilor prezente li s-a urat tradiționalul LA MULŢI ANI cu multă sănătate şi binecuvântare de la Cel de Sus!
Toți cei prezenți au închinat un pahar de șampanie în cinstea acestui eveniment, care i-a avut ca și principali sărbătoriți, pe cele mai longevive cupluri năsăudene.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]