150 de elevi, implicaţi în proiectul Dezvoltarea potențialului vocațional pentru o carieră de succes

Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița a derulat în această perioadă proiectul Dezvoltarea potențialului vocațional pentru o carieră de succes - Ediția a-II-a, finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului cu suma de 24.610 lei. Parteneri în cadrul proiectului au fost CJRAE Bistrița-Năsăud, CJRAE Sălaj, Școala Gimnazială Fărăgău, Școala Gimnazială Șieu, Școala Gimnazială Budacu de Sus, Școala Gimnazială Budacu de Jos, Școala Gimnazială Dumitra, Liceul Tehnologic Lechința și Liceul Tehnologic Ileanda.

Nu mai puţin de 150 de elevi au participat la activități de consiliere vocațională care au abordat teme precum autocunoaștere și tehnici de egomarketing.

Activitatea finală care a sintetizat informațiile transmise a fost o simulare de interviu, desfășurată într-un mediul nonformal la Paradisul Verde Bretea. Participanții au fost organizați în trei categorii astfel: angajatori, candidați și observatori. Coordonați de către un formator participanții și-au intrat în rol aplicând cele învățate.

Proiectul și-a atins obiectivele propuse, dar mai mult decât atât a facilitat dezvoltarea unor relații de prietenie între participanți.

Iulia Cihărean

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]