În 2009 se poartă negocierile

Concurenţa în rândurile social-democrate este mare, ispita fiind reprezentată de companiile de interes economic şi regii autonome foarte profitabile pe care PSD a pus ochii. Negocierile le-au adus social

-democraţilor RA-APPS, Apele Române. Romsilva, Agenţia pentru Resurse Minerale, AVAS, Agenţia pentru Strategii Guvernamentale, Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor, Departamentul de Afaceri Europene, Departamentul pentru Lupta Antifraudă, Garda Financiară, Inspectoratul de Stat în Construcţii, Agenţia pentru Monitorizarea Achiziţiilor Publice, dar şi companii de stat precum Hidroelectrica, Transgaz, Compania Huilei şi Compania Lignitului, CFR Călători.

PSD a lăsat în mâna PD-L conducerea ANAF, Autoritatea Naţională a Vămilor, Poşta Română, Garda de Mediu, Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi, Agenţia Antidoping, Comisia Naţională de Prognoză, Consiliul pentru Combaterea Discriminării, Oficiul de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, Institutul Naţional de Statistică, ORNISS, Agenţia Naţională Sanitar-Veterinară, Tarom şi Romgaz.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5