2016, în cartierele Becleanului

Că e vorba despre drumuri, trotuare, reţele de apă şi canalizare, şcoli sau iluminat public, anul 2016 are să aducă îmbunătăţiri evidente nu doar în centrul oraşului, ci şi în cartierele Becleanului. Nu doar în Figa, aflată permanent în ambiţioase proiecte de creştere turistică, ci şi în celelalte localităţi aparţinătoare, planurile aflate pe agenda de lucru a Primăriei au câte ceva important pentru fiecare colţişor în parte.
Modernizarea Drumului Judeţean 172 D şi a trotuarelor, reţele noi de apă şi canalizare pe 5.000 de metri, pietruiri de drumuri şi străzi, lucrări de întreţinere la iluminatul public sunt subiectele anului la Beclenuţ.
Coldăul, pe de altă parte, are prevăzute modernizări la sistemul public de iluminat, la şcoala generală, împrejmuire cu gard, întreţinere şi pietruire căi de circulaţie, canalizare pe 5.000 de metri.
La Figa, prioritare sunt extinderea reţelei de alimentare cu apă, modernizarea ansamblului electric stradal, sprijinirea agroturismului din jurul Băilor, continuarea asfaltărilor, pietruiri, lucrări la şanţuri şi podeţe.
Rusu de Jos va avea, conform planului, trotuare pavate, străzi şi drumuri pietruite, pod peste pârâul Meleş, şanţuri şi podeţe întreţinute, iluminat îmbunătăţit, apă şi canalizare pe un tronson de 5.000 de metri, lucrări la infrastructură.
În Valea Viilor, intenţiile vizează amenajările de infrastructură, îmbunătăţirea reţelei de iluminat stradal, întreţinerea podeţelor şi a şanţurilor, asfaltări, reţea de apă şi canalizare pe 5.000 de metri, acţiuni pentru sprijinirea comunităţii locale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5