2292 de amendamente la proiectul de raport privind subvenţiile agricole

Deputatul european Rareş Niculescu a iniţiat 25 de amendamente

Comisia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală a Parlamentului European a început luni, 3 septembrie, dezbaterea pe marginea amendamentelor la proiectul de raport privind subvenţiile agricole în Uniunea Europeană, proiect care face parte din pachetul de reformă a Politicii Agricole Comune.

În total, la acest proiect de raport au fost depuse 2292 amendamente, dintre care 111 de către raportorul portughez Luis Manuel Capoulas Santos.

Deputatul european Rareş Niculescu a depus 25 de amendamente.

,,Acestea vizează în principal adaptarea legislaţiei la interesele României, mai ales prin: reducerea în mai mare măsură a diferenţei între valoarea subvenţiilor agricole în diferitele state membre; sprijinirea agriculturii ecologice şi a agriculturii cu "înaltă valoare naturală",menţinerea subvenţiilor pentru fermele mari, pentru a evita pierderea fondurilor europene de către România;clarificarea statutului de "fermier activ", pentru ca subvenţiile să fie acordate celor care lucrează efectiv terenurile;sprijinirea tinerilor fermieri”, ne informează Departamentul de imagine şi comunicare al PDL BN.

Dezbaterile se vor derula pe parcursul lunilor septembrie - noiembrie.
Rareş Niculescu este deputat PDL (PPE) în Parlamentul European (din decembrie 2007). Niculescu ocupă şi funcţia vicepreşedinte al Comisiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală a Parlamentului European

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5