În 24 martie, Marşul pentru viaţă! A cincea ediţie,sub genericul O lume pentru viaţă!

Potrivit învățăturii creștine, viața este cel mai mare dar al lui Dumnezeu față de oameni care trebuie prețuit și protejat, în timp ce avortul este o crimă comisă împotriva unei persoane (fiinţe) nevinovate care nu se poate apăra.

Literatura medicală a dovedit faptul că omul este viu din momentul concepției, adică din secunda în care prima celulă a trupului uman se formează, acea celulă poartă în sine demnitatea umană și dreptul inalienabil la viață.

Pentru a oferi o mărturie vie despre importanța și sensul creștin al vieții umane, organizăm şi anul acesta Marşul pentru viaţă, care se află la a cincea ediţie în municipiul Bistriţa. O noutate şi o bucurie pentru noi, ca organizatori, este că acum ni se alătură toate confesiunile din oraşul nostru, conştinetizând faptul că toţi suntem responsabili pentru viaţă.

Tema Marşului pentru viaţă 2018 este pusă sub genericul: O lume pentru viaţă! şi se va desfăşura astfel: ne vom întâlni în Curtea Protopopiatului Ortodox, sâmbătă 24 martie la ora 16:00 şi vom pleca pe traseul: Pietonalul Liviu Rebreanu, Strada Gheorghe Şincai, Bulevardul Independenţei, până la Biserica Sfânta Ana de la Big, unde vom săvârşi o slujbă de pomenire pentru toţi pruncii nenăscuţi.   

Așadar, tineri, părinţi, copii şi adulţi, vă adresăm îndemnul de a participa în număr cât mai mare la Marșul pentru viață, sâmbătă 24 martie ora 16:00, în curtea Protopopiatului Ortodox, pentru a promova cel mai mare dar oferit omului: VIAŢA!

                                              

 

Pr. dr. Ioan Marius PINTICAN

Președinte Asociația Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]