3 activități care te provoacă să ieși din zona de confort

 

Probabil ți s-a spus și ție de multe ori că viața începe doar atunci când ieși din zona de confort și începi să-ți provoci limitele. Se pare că acest confort este cel care te ține pe loc, te împiedică să îți descoperi potențialul și să te dezvolți din toate punctele de vedere. De ce să lași mintea să lucreze împotriva ta când poți demonstra că îți poți depăși limitele și poți evolua către o versiune mai bună a ta? Așa că, în continuare îți recomandăm 3 activități care te provoacă să ieși din zona de confort!

  1. Salt cu parașuta

Saltul cu parașuta poate fi pentru cei dependenți de adrenalină o activitate obișnuită, însă pentru cei comozi, o astfel de experiență testează cele mai înalte limite. Aparentă cădere în gol, senzații unice, extaz și o senzație a libertății ce nu poate fi descrisă în cuvinte. 60 de secunde care par o viață întreagă, atât de intense, cu adrenalina la cote maxime. Concluzia pe care o vei trage după o astfel de experiență este că dacă ai sărit cu parașuta, atunci nu există niciun obstacol pe care nu îl poți depăși. Un salt cu parasuta îți dă aripi, la propriu, în toate aspectele vieții tale. Vei vedea cum încrederea în forțele proprii crește și cum toate planurile încep să se materializeze. Probabil că nu vei găsi o altă activitate care să te scoată mai mult din zona de confort decât un salt cu parașuta, iar teama pe care o resimți în acest moment, se va risipi, în momentul în care vei da uita de ea și îți vei permite să te bucuri de moment.

  1. Tir cu arma la poligon

O altă experiență care te face să ieși din zona de confort este o sesiune de tragere la poligon. Senzația pe care ți-o oferă o armă în mână nu se compară cu nimic, iar în momentul în care glonțul iese de pe țeavă și lovește cu putere ținta, ai impresia că stăpânești lumea. O vizită la un poligon tragere Bucuresti îți aduce putere și încredere în tine. Pentru unii, manevrarea unei arme se aseamănă cu un salt cu parașuta, cam atât de mare de nivelul de adrenalină. Așa că, dacă există pe lista cu lucruri pe care vrei să le faci în această viață o sesiune de tragere la tir, nu mai ezita și mergi la un poligon pentru a o bifa cât mai repede. Singurul regret pe care îl poți avea este că nu ai mers mai repede.

  1. Explorează orașe necunoscute

Mulți se tem de city break-urile într-o destinație necunoscută, singuri. O călătorie doar cu tine, într-un oraș străin este cea mai bună modalitate de a te redescoperi și de a ieși din zona de confort. Mergi într-o zonă mai puțin turistică, stai de vorbă cu localnicii, dormi în locuințe tradiționale, gustă bucatele specifice locului, plimbă-te fără străzi fără hartă sau un plan anumite. Pierde-te în mulțime și descoperă frumusețea unui oraș în cel mai plăcut mod.

Suntem curioși ce activitate ai încerca sau ce experiență crezi că te-ar scoate cel mai tare din zona de confort. Îndrăznește și fă un pas mare în dezvoltarea personală!

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5