600 de sancţiuni contravenţionale, aplicate de poliţişti în week-end

Poliţiştii bistriţeni au acţionat şi în acest sfârşit de săptămână, pentru ca cetăţenii să petreacă acest sfârşit de săptămână în siguranţă şi pentru a preveni evenimentele rutiere şi faptele ce pot tulbura ordinea şi liniştea publică. În ultimele trei zile, 9 suspecţi de infracţiuni au fost prinşi de poliţişti şi au fost aplicate peste 600 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, au fost desfăşurate 45 de acţiuni, la care au participat poliţişti rutieri, de ordine publică, de acţiuni speciale, de la transporturi şi investigarea fraudelor.

În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 13 infracţiuni, dintre care 9 au fost constatate în flagrant. Au fost prinşi 9 suspecţi de infracţiuni, 2 fiind reţinuti, şi au fost aplanate 20 de stări conflictuale.

Poliţiştii rutieri au fost prezenţi în trafic, acţionând pentru asigurarea respectării regimului legal de viteză şi prevenirea evenimentelor rutiere, folosind echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.
Astfel, au fost constatate 6 infracţiui rutiere şi au fost aplicate 504 sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere, dintre care 4 pentru consum de alcool şi 173 pentru viteză.
Poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere şi au retras 10 de certificate de înmatriculare.

În urma controalelor, patrulărilor şi intervenţiilor, poliţiştii au aplicat 95 sancţiuni la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 23 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
În total, în ultimele trei zile au fost aplicate 628 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 106.560 lei şi s-au confiscat bunuri în valoare de 2650 lei.
În perioada 12 – 14 iulie a.c., sub coordonarea I.G.P.R., poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi a faptelor ce pot tulbura ordinea şi liniştea publică. Peste 200 de poliţişti au fost la datorie pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave.

Acţiunile desfăşurate de poliţiştii structurilor de poliţie rutieră, ordine publică, investigarea fraudelor, prevenire, transporturi şi acţiuni speciale, în acest sfârşit de săptămână, au urmărit reducerea riscului rutier, în special a evenimentelor produse pe fondul vitezei excesive, precum şi prevenirea faptelor ce pot leza avutul public şi privat, viaţa şi integritatea corporală a persoanelor.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]