7 câni terorizează o stradă din Bistriţa

De mai bine de trei luni de zile, „o haită de câini vagabonzi” terorizează str. Remus Cristian Bucur din Bistrița, pe terenul din dreptul sensului giratoriu de lângă stația de alimentare cu carburanți „MOL” Locuitorii acestei străzi, mai ales copiii, nu pot ieși din locuințele lor pe stradă de teama acestor câini. Oricât au încercat cetățenii străzii să anunțe Serviciul de ecarisaj pentru a rezolva acest caz nefericit al acestei străzi, nimeni nu răspunde la telefon, din „lipsă de personal” ori din nepăsare față de populația Bistriței. Dacă acest serviciu nu răspunde la apelul populației, poate prin intermediul presei, organele în drept se vor autosesiza și vor rezolva problema.
Facem un apel public celor în drept să rezolve situația, mai ales că „tabăra haitei” este doar la aproximativ 50 m. de incinta tehnică a Stației de tratare a apei potabile a Bistrițe, care este considerată o zonă de protecție.
Cordovan Ioan, un locuitor al acestei străzi.

Comentarii

09/09/18 16:15
Nasaudean

Oooooo... da numa acolo ? Vedeti-va de treaba ca toata Bistrita si cartierele aferente este plina de telelei si vagabonzi de acest tip . Mergeti daca vreti in Targul de la Viisoara, in cartierul " colorat " ... ca va mananca de vii noaptea...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]