7 piese vestimentare esențiale pentru bagajul de vacanță

Ai plănuit următorul concediu și nu știi care sunt piesele vestimentare esențiale, care nu trebuie să lipsească din bagaj? Îți venim în ajutor cu cele mai utile sfaturi, astfel încât să compui ușor ținutele de zi cu zi.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/GOZxrAlNIt4

 Asigură-te că următoarele 7 articole fac parte din bagajul tău de vacanță, astfel încât să nu te temi că n-ai cu ce să te îmbraci pentru diverse activități - plimbări, sesiuni de shopping sau plajă.

Pantaloni scurți

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/VJlBvN7Saxo

În afară de pantalonii lungi, din bagajul pe care îl iei în concediu nu trebuie să lipsească nici pantalonii scurți. Aceste articole vestimentare sunt extrem de versatile și oferă comoditatea de care ai nevoie în zilele de vacanță. Alege o pereche de pantaloni scurți din denim, in sau bumbac, pe care să-i porți peste slipul de baie sau alături de o cămașă, pentru un outfit relaxat.

 În plus, pantalonii scurți se potrivesc cu orice top, indiferent dacă alegi tricou, maiou sau bluză din dantelă, pe care le poți purta ziua și seara, la terasă sau în club.

Rochii vaporoase

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/68csPWTnafo

Rochiile sunt articole must-have pentru vacanță. Găsești rochii de vară variate, indiferent dacă optezi pentru modele vaporoase, maxi, midi sau rochii de plajă, care îți oferă libertate de mișcare când explorezi locuri noi. Mai mult, rochia te ajută să obții un look feminin și boem, ideal pentru vacanță. Adaugă câteva rochii de vară în bagaj și asigură-te că sunt modele care se șifonează greu.

 Poți include rochii cu imprimeu sau modele simple, pe alb, care se potrivesc cu orice tip de încălțăminte. Când vorbim despre aceste articole vestimentare, indiferent de destinație, alegerile optime sunt rochiile din bumbac sau in, care lasă pielea să respire.

Fusta plisată