82 de părinți și copii, din Beclean, în Tabără de formare creștină

Tabăra pentru copii şi părinţi organizată de Parohia Greco-Catolică “Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Beclean la Vatra Dornei, a devenit deja o tradiție, ajungând anul acesta la cea de-a 12-a ediție.
82 de părinți, tineri și copii au participat în perioada 13-15 ianuarie 2017 la tabăra de formare creștină organizată în frumoasa stațiune din Depresiunea Dornelor, cu tema "Botezul - baia renaşterii şi înnoirii în Spiritul Sfânt". Pe durata taberei, Pr. Alin Cîndea, ajutat de un grup de animatori, au propus participanţilor cateheze pe grupe de vârstă, dar și activităţi care au avut drept scop aprofundarea credinţei precum şi îmbunătăţirea relaţiilor dintre părinţi şi copii.
Timpul petrecut împreună a fost unul intens, marcat de celebrarea Sfintei Liturghii, întrebări și răspunsuri legate de problemele spirituale cu care se confruntă tinerii dar și părinții acestora, spovezi, discuții, timp pentru schiat și alte activități în aer liber.
Mulți dintre cei care au participat pentru prima dată la această tabără au mărturisit că a fost o experienţă frumoasă şi că aşteaptă cu nerăbdare ediţia de vară a taberei pentru copii şi părinţi pe care Parohia Greco-Catolică Beclean o organizează la Vima Mica, Maramureş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5