Acces mai facil în parcarea de pe str. Lupeni! 60 locuri de parcare, fără plată!

Municipalitatea  a finalizat lucrările de amenajare a unui pasaj auto pentru ieşirea din parcarea de pe str. Lupeni. Această parcare, deşi gratuită şi cu  60 de locuri de parcare, era evitată de unii dintre bistriţeni, asta pentru că intrarea şi ieşirea se făceau pe aceeaşi stradă, care se bloca. 

Pasajul auto nou creat are sens unic și face legătura între str. Lupeni și B-dul Republicii, circulația urmând să se desfășoare cu respectarea indicatoarelor rutiere amplasate, conform schiței alăturate.

„Dragi bistrițeni, ca urmare a analizei din teren, la propunerea mea, s-a luat hotărârea de a deschide un pasaj auto pentru parcarea de pe strada Lupeni. Această parcare este intens folosită de toti cetățenii care ajung în zona centrală. Până în prezent atât accesul cât și ieșirea de pe strada Lupeni se făcea printr-un singur punct, iar acest fapt făcea ca traficul să se desfăşoare cu dificultate. Şoferii vor avea la dispoziție un nou punct de exit care să le permită să se deplaseze atât în partea de sus cât și în cea de jos a Bulevardului Republicii, dar si direct în strada Zimbrului. Construim un oraş mai accesibil pentru toți cetățenii săi”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

Potrivit acestuia, în proiectele primariei municipiului Bistrița se regăsește și strada Lupeni ca fiind integrată în planul de reabilitare.

 

 

Comentarii

03/09/18 10:20
Nasaudean

Este " facil accesul "... dar nu este deloc in calea soferilor, asta este problema . Poate va ganditi domnule primar sa modificati accesul si in piata Decebal pe Artarilor, cu sens unic ( pe langa calea ferata ) ori intr-o parte ori in cealalta, ca asa cum este astazi reglementata circulatia este cea mai mare prostie rutiera ( portiunea din piata ma refer ) .
Nestiind cum este reglementata circulatia, un sofer strain cu un tir lung ( de TL ) , a intrat pe aceasta strada si s-a pomenit ca nu mai poate tranzita zona, ca de la jumatate, sensul este "unic" si invers ... si bietul om s-a chinuit 30 de minute sa poata intoarce trailerul printre masinile parcate sa iasa de acolo, mai ales ca pe Cuza Voda statea un " pandar " de la Biroul rutier al Politiei Locale... "ranjind " da de cade soferul in capcana sa-l poata taxa ... in loc sa-l lase si sa-l dirijeze chiar el, sa poata iesi din aceasta " capcana rutiera" .
Domnule primar, chiar nu aveti specialisti in traficul rutier deloc la Primarie ? Chiar nu va consultati deloc cu Politia Rutiera Nationala ? A cui a mai fost si ideia aia tam.pita cu organizarea circulatiei in acea zona ? ( Sper ca nu a Dvs ... )

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]