Accident cu deces în Josenii Bîrgăului. Două autoturisme şi un microbuz au intrat în coliziune

Modulul SMURD, compus din două echipaje de descarcerare, două echipaje de prim ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, sprijinit de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa - Năsăud, a fost solicitat prin numărul unic de urgenţă 112, marţi, 28 aprilie, la ora 15.32, pentru acordarea primului ajutor unui număr de opt victime ale unui accident rutier produs în localitatea Josenii Bârgăului.
Două autoturisme şi un microbuz au intrat în coliziune. Odată ajunşi la locul solicitării, salvatorii au găsit şoferul unuia dintre autoturisme, un bărbat în vârstă de 31 ani, decedat, şi o femeie, în vârstă de 53 ani, rămasă încarcerată în habitaclu. Victima a fost extrasă de către pompierii militari care încadrează echipajul de descarcerare şi predată echipajelor medicale.
Un copil, în vârstă de 17 ani, a fost transportat de urgenţă la UPU Bistriţa, iar pasagerilor microbuzului implicat în accident li s-a acordat asistenţă medicală la locul evenimentului, ulterior aceştia refuzând transportul la spital.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5