Accident cu trei autovehicule, pe pasarela de la Beclean

         Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 9, la pasarela de la Beclean. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, în evenimentul rutier au fost implicate patru  autovehicule.

"Conducătorul auto de 23 ani din Şieu Sfântu, care circula spre Bistriţa, a pierdut controlul, a pătruns pe contrasens  unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care circula din sens opus. Autoutilitara a fost proiectată în alte două autoturisme, una care circula din sens opus şi cealaltă din spatele primei maşini implicate. Toţi şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În zonă se circulă alternativ, pe un singur sens. Poliţiştii dirijează circulaţia în zonă", menţionează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sârb. 

Mai mult, Poliţia bistriţeană va aplica sancţiuni contravenţionale conform art. 105, punctul 28, din OUG 195/2002.28 care vizează  neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, potrivit reglementărilor în vigoare.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]