Accident grav, la Parva. Un copil va fi preluat de elicopterul SMURD!

Update 2.: Din păcate, deşi a fost resuscitată iniţial, femeia a reintrat în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale,organismul acesteia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că i-a fost declarat decesul.

„O femeie de 36 ani din Rebrişoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172D, prin Parva, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat”, ne-a precizat Crina Pintea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

 

Update: În continuare, echipajele medicale  - terapie intensivă mobilăşi Ambulanţă - fac eforturi susţinute şi aplică protocolul de resuscitare pentru femeia în vârstă de aproximativ 37 ani. Aceasta se află în echipajul Ambulanţei.Copilul a fost predat între timp echipajului aerian SMURD în vederea transportării la o clinică de specialitate din Târgu Mureş. 

Un accident a avut loc în această dimineaţă, la Parva, după ce o maşină s-a răsturnat, iar două persoane au rămas încarcerate, fiind inconştiente. La faţa locului, au ajuns echipajele de descarcerare şi cele medicale. 

Cele două victime încarcerate au fost extrase din maşină, de pe bancheta din spate, de către pompierii militari. Acestea erau în stop cardiorespirator, fiind începute manevrele de resuscitare. 

"Organismul uneia dintre victime, un băiat în vârstă de13 ani, a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD lucrând pentru stabilizarea acesteia.În paralele, continuă manevrele de reuscitare pentru cealaltă victimă aflată în stop cardiorespirator, o femeie de aproximativ 37 ani", anunţă ISU BN. 

Elicopterul SMURD urmează să aterizeze în zona mănăstirii pentru a prelua copilul. 

În autoturismul implicat în accident se aflau în total cinci persoane, celelalte trei (bărbați cu vârste cuprinse în cca 18 și 20 de ani) se aflau în afara autoturismului, conștienți, cooperanți, fără leziuni care sa le pună viața în pericol. Au refuzat transportul la spital.

Comentarii

30/08/18 11:20
Florina chihulca

Doresc numarul de telefon al acestui tata indurerat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5