Accident la Cepari, după ce o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile! Doi tineri transportați la spitalul din Năsăud

Astăzi, polițiștii Compartimenului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident rutier în Cepari. Un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din Bistrița a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara părții carosabile pe Drumul Comunal 32 Cepari. În evenimentului rutier, atât șoferul cât și o pasageră de 19 ani din Mocod au fost răniți fiind ulterior transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiștii rutieri, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, urmând stabilirea modului și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Echipajele medicale au preluat de la locul accidentului doua victime - conducătorul auto, in vârstă de aproximativ 21 de ani, respectiv o pasageră în vârstă de aproximativ 19 ani, cu leziuni și traumatisme care nu le pun viata în pericol și le-au evacuat spre CPU Năsăud.

Pompierii militari au asigurat masurile de apărare împotriva incendiilor, autoturismul fiind răsturnat pe partea laterală, in afara părții carosabile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5