Accident la Ilva Mică. O mașină a ajuns în apă

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în localitatea Ilva Mică. Din primele informații, au fost implicate două mașini, în care se aflau 5 persoane.  O mașină s-a răsturnat în apă, dar victimele au fost scoase. La fața locului au fost direcţionate echipaje de Ambulanță de la Năsăud şi Bistriţa şi unul de terapie intensivă mobilă.

"De la accidentul de la Ilva mica, echipajul medical B2 SAJ a preluat o singura victima, femeie de 32 ani, gravida in luna a 8-a, cu traumatism toracic, constienta. A fost stabilizata si va fi transportata la spital pentru mai multe investigatii si tratament de specialitate. Celelalte victime refuza transportul la spital", a informat Ciprian Păcurar, purtător de cuvânt al Ambulanţei judeţene. 

"Conform primelor date, la intrare în localitatea Ilva Mică, un bărbat de 35 de ani, care conducea un autoturism pe direcția Sângeorz-Băi spre Năsăud, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit in afară părții carosabile și a ajuns  în albia râului. În urma accidentului, o pasageră a fost rănită, fiind transportată la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările polițiștii din Sângeorz-Băi", a menţionat inspectorul principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5