Activităţi şi premiere la „Corneliu Baba” Bistriţa

Manifestările dedicate Zilelor Liceului de Arte „Corneliu Baba” din Bistriţa au continuat, în prezenţa elevilor, profesorilor, părinţilor şi a numeroşi invitaţi.
Astfel, prof. Macedon Retegan, director al liceului, a coordonat, cu brio şi profesionalism, concursul de şah, în sala festivă a Liceului de Arte „C. Baba”, iar apoi s-a continuat cu un proiect de activitate intitulat „Firul artelor”.
La prânz a fost demararea aşteptatului şi electrizantului concurs de karaoke, unde elevii s-au întrecut pe sine înşişi în faţa unei asistenţe numeroase.
În aceeaşi zi, au fost antrenaţi elevii, între orele 11-12, la un interesant şi mobilizator Atelier de scriere creativă, sub genericul „Poezie pe umeraş”.
Captivantele, instructivele şi necesarele Zile ale Liceului de Arte „Corneliu Baba” Bistriţa s-au încheiat, într-o atmosferă de sărbătoare, cu festivitatea de premiere, la care cei mai buni elevi dintre cei buni au fost distinşi cu diplome şi premii.
Un liceu de marcă şi de anvergură, tocmai pictat zilele acestea, pus în ramă şi agăţat pe peretele imaginar al timpului.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]