Actorii din Penitenciar, pe scenă

Joi, de la ora 17.00, pe scena Sinagogii din Bistriţa, trupa de teatru "Anonimus" va susţine în premieră reprezentaţia piesei "Convieţuirea paşnică a viilor cu morţii", având un scenariu realizat după texte de Gellu Naum, Cristian Popescu, Keith R. Lindsay şi Camelia Toma. Protagoniştii vor fi cei 6 membri ai trupei de teatru a persoanelor private de libertate din custodia Penitenciarului Bistriţa.
Piesa este pusă în scenă cu aportul Asociaţiei Argument Bistriţa, reprezentată prin Camelia Toma, în calitate de regizor, şi Ana Toma, în calitate de scenograf, dar şi prin implicarea unor colaboratori, printre care îi amintim pe Gigi Cherecheşiu, Karina Ciuruş, Toth Janos şi Vlad Ţimbolmaş.
“Accesul la această manifestare este liber pentru toţi cei interesaţi să vadă că, în artă, talentul nu cunoaşte limite şi îngrădiri, iar piesa, personajele, scena, dar şi spectatorii oferă cadrul şi prilejul oportun de transfigurare, de exprimare liberă şi "evadare" temporară din condiţia de persoană privată de libertate. Spectacolul face parte din seria pregătirilor pe care trupa le desfăşoară pentru ca, pentru al treilea an consecutiv, membrii trupei să-şi joace rolurile pe scena Teatrului Nottara, în cadrul proiectului „Festivalul MultiArt pentru Deţinuţi”” declară inspector de penitenciare Laura Opriş, purtător de cuvânt Penitenciarul Bistriţa. Se vor afla pe scenă actorii Bogdan Cimpoae, Cristian Cocan, Valentin Ivan, Pál Lőrinczi, Ovidiu Szekely, Zoltán Valter.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]