Administratorul unei firme din Năsăud, reţinut de poliţişti pentru infracţiuni economice. Prejudiciul - 1 milion lei

           Un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, sustragere de sub sechestru, evaziune fiscală şi delapidare, a fost reţinut pentru 24 de ore, anunţă Poliţia bistriţeană.

              În continuarea cercetărilor într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa- Năsăud au efectuat miercuri o percheziţie domiciliară la sediul unei societăţi comerciale din oraşul Năsăud.

         “În urma efectuării percheziţiei s-a constatat faptul că în gestiunea societăţii există o lipsă de alcool etilic rafinat de 21.909 litri, existând indicii temeinice că această cantitate de alcool ar fi fost comercializată în perioada februarie – iunie 2013, fără ca veniturile obţinute să fie înregistrate în actele contabile ale societăţii.

         Faţă de administratorul societăţii comerciale, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Rebrişoara,  s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul IPJ BN.

        Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, sustragere de sub sechestru, evaziune fiscală şi delapidare.             Valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat este de circa 996.528 de lei. 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]