Adriana Doina Pană: Esenţial e ca programul de guvernare să fie pus în aplicare

Deputatul social-democrat Adriana Doina Pană susţine că, în anul 2017, din calitate pe care o are va promova continuarea îmbunătăţirii legislaţiei în domeniul pădurilor, dar şi iniţiative sugerate de electorat, în timpul campaniei electorale.
„Mi-am propus, în primul rând, felia care ţine de păduri şi foarte multă legislaţie. Mă voi ocupa îndeaproape. Mi-am propus, ca şi până acum, din ceea ce s-a desprins din întâlnirile cu oamenii, să venim cu nişte amendamente, pe care o să le facem împreună (n.n. – toţi parlamentarii PSD BN), o agendă a judeţului. De exemplu, până în această campanie eu nu am ştiut ce greutăţi întâmpină un angajator dacă îşi aduce străini. E mai complicat decât dacă i-ar înfia. Mi-am propus ca tot ce înseamnă binele oamenilor din judeţul nostru să punem în aplicare. Dar, esenţial e ca programul de guvernare, aşa cum el a fost scris, prezentat şi votat de români, să fie pus în aplicare”, a precizat parlamentarul bistriţean, în cadrul unei conferinţe de presă.
Aceasta a mulţumit cetăţenilor care au acordat votul pentru PSD în 2016 la cele două scrutinuri. „Vrem să transmitem prin intermediul dumneavoastră tuturor cetăţenilor un an bun, fericit şi cât de repede cu un guvern”, a declarat deputatul Doina Pană.

test2

Comentarii

04/01/17 12:09
Carcotas de Bis...

Doamna Doina, ca un program sa fie pus in aplicare, cu rezultate pozitive, este necesar ca in domeniile social-economice si politice, sa fie numiti " meseriasi specializati " in domeniile respective .
Degeaba vrei sa fabrici " pantofi " cu meseriasi " placintari , sau bucatari " ... ca sa fiu mai " spiritual " ... oricat de loiali si de bine intentzionati acestia ar fi in raport cu Dvs cei de la guvernare , ca vor face lucruri aiurea sau de mantuiala .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]