“Agent 00EC0”: We Did It!

Sâmbată, 25 septembrie 2010: “We Did It in Bistriţa”…

...Poate unii ne-au privit indiferenţi, alţii curioşi şi nedumeriţi, ba' unii chiar cu ironie, ori poate, câţiva, cu simpatie. Asta a contat mai puţin pentru cei care au ales să facă "treaba murdară". Minunea va dura, cum ştim bine (!) doar 3 zile. Şi-apoi va trebui s-ă facem din nou, şi din nou, mereu, pâna când vom învăţa să ne respectam unii pe alţii şi pe Mama Natura. Va fi semnul sigur pentru schimbarea României în profunzime: o ţară mai curată. Şi nu sunt puţini cei care au înţeles deja asta. Ei au fost Acolo şi vor fi tot mai mulţi. Let's do it, România !!!

Eladie Greere

Şi testul “foto voice” de azi: Unde (în municipiul Bistriţa) a făcut curăţenie grupul din fotografiile alăturate (voluntarii asociaţiei Ascendent şi ai liceului de Arte Plastice “Corneliu Baba”)?! Adăugaţi un comentariu, opinie privind acest subiect. Mulţumim! (Răspunsul pentru testul foto de săptămâna trecută: “Poza a fost făcută pe malul râului Bistriţa, în aval de podul Budacului”)

Aşteptăm răspunsuri, reacţii şi sugestii on-line (“Publică un comentariu nou”) sau pe adresa de e-mail: [email protected]. Premiile pentru cei care răspund provocării lansate de noi vor fi oferite în data de 29 octombrie, la sediul redacţiei “Răsunetul” din Bistriţa, str. Bistricioarei, nr 6.

“Agent 00EC0” este un proiect în domeniul protecţiei mediului derulat de Asociaţia Ascendent cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5