Aglomeraţie de sărbători la magazinele din Bistriţa

Încă din weekend-ul trecut, magazinele mari din Bistriţa au fost luate cu asalt de locuitorii judeţului, dornici să-şi achiziţioneze produse de sărbători. La Kaufland sau Lidl nu mai erau nici locuri de parcare, nici cărucioare în jurul amiezei. Vorba unui bistriţean, ne tot văietăm că nu avem bani, dar ieşim din magazine cu coşurile arhipline, de parcă am mânca dublu în perioada sărbătorilor. Aglomeraţie în magazine, dar şi pe drumuri, cumpărători şi şoferi care-şi pierd răbdarea şi, dincolo de toate, fundalul colindelor. Mai este un pic şi vom petrece de marea sărbătoare a Crăciunului alături de cei dragi cu masa plină şi sperăm şi cu suflete bucuroase că în ieslea sfântă se naşte pruncul Iisus. Să nu uităm, în primul rând de semnificaţia religioasă a sărbătorii, care trebuie să rămână în inimile noastre înaintea oricăror alte lucruri lumeşti.

Comentarii

26/12/16 10:52
Carcotas de Bistrita

Doara s-au inapoiat " lacustele " de prin Spania, Italia, Frantza sau tarile din UK... de pe unde " au zburat " ... " manca-v-as " ... !
Fereasca Dumnezeu de o catastrofa, ca " astia " efectiv ne lasa fara mancare pe toti si daca se inapoiaza in tzara, or sa ne manance si " urechile " , ca nu vine nici unul sa faca sau sa produca ceva aici in Romania.
Astia atat de mult " ii iubesc pe cei de acasa " incat... vin numai sa " rada tot " in calea lor ... dupa care se duc inapoi bine multzam si... " Dumnezeu cu mila " ... !

28/12/16 11:43
Cititor

Astia-s mai rai decat transfugii pakistanezi , sirienii sau care mai fug din Assia si care acuma-i fac capul calendar stimatei doamne Merkel .

28/12/16 11:49
Alfeu

Despre miliardele de euro pe care le trimit şi le aduc în ţară din truda lor de pe câmpiile Spaniei şi Italiei n-ai auzit? Să nu fim nemernici, adică neinformaţi.

29/12/16 11:09
Carcotas de Bis...

Ba am auzit " manca-t-as " ... da trimit bani la muma-sa si la tata-so nu mie si nici matale stimabile ( sau poate matale da ) si cand se inapoiaza vin doar sa manance tot... ca lacustele , in urma lor ramanand " tabulla rassa " ... nu sa munceasca ori sa produca ceva pentru noi cei ramasi " acasa " !
Cand pleaca inapoi, matura asfaltul cu puntea din spate a masinilor , luandu-le mancarea de la " gura " celor la care le-au trimis aceste " miliarde de euroi " !
Ce avantaj avem noi de pe urma lor , ca vin si cumpara tot indiferent de pret si patronii vazand ca marfurile trec , le scumpesc , ei pleaca inapoi si noi ramanem sa " suflam in... buciume " ... si sa ne uitam in portofel ca " cioara-n nuca " ?
Mai lasati-ne cu aceasta teorie !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]