Pentru a treia săptămână consecutiv,

Agro-Ardeal merge la verde cu bistriţenii!

Nici o săptămână fără 5 coşuri umplute sănătos de Agro-Ardeal, pentru 5 bistriţeni şi prietenii lor, clienţi a 5 magazine ale companiei incluse în campania ”Vara asta ieşim împreună la verde!”. Cea de-a treia echipă câştigătoare a premiilor de la Agro-Ardeal este alcătuită din ”jucători” adevăraţi, care au prins ”fluturaşul ”, au făcut cumpărături de minimum 20 lei, au completat talonul de concurs şi … au ”marcat”: câte o bucată zdravănă de ceafă, una peste măsură de generoasă de fleică, câteva perechi de cârnăciori numai buni de se rostogolit pe un grătar încins, mici gustoşi de-ţi lasă gura apă, dar şi mezeluri din noua gamă de crud-uscate produse de compania din Orheiu Bistriţei.

Coşul umplut sănătos de Agro-Ardeal ajunge în această săptămână la Gavrilă Moldovan (str. Prisăcii), Ileana Todica (Aleea Fântânele), Valeria Moldovan (str. Vasile Lupu), Ionel Logigan (str. Călimani) şi Emilia Ursa (str. Rodnei).

Şi voi puteţi ieşi la verde cu Agro-Ardeal! Campania continuă încă două săptămâni! Prindeţi ”fluturaşul”, faceţi ce scrie negru pe alb pe el şi extragerea săptămânală vă poate aduce coşul umplut sănătos cu produse Agro-Ardeal pentru un verde de pomină! Încearcă gustul Agro-Ardeal, pentru că sigur vara asta ieşim împreună!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5