AGROPAN – din darul pământului

Municipiul Bistriţa beneficiază de produsele de panificaţie ale firmei AGROPAN din Gherla, manageriată de Ersek Ştefan. Firma, cunoscută pentru produsele de calitate în zona Clujului, şi-a extins producţia şi spre judeţul Bistriţa-Năsăud, activitatea din Bistriţa fiind coordonată de Nicu Băloi.

Zilnic, între orele 06.00- 20.00, puteţi achiziţiona produse ecologice, din cele trei magazine situate pe Calea Moldovei nr. 12, B-dul Decebal nr. 13, zona Sens, str. Mărăşeşti, nr.1, urmând ca în cel mai scurt timp produsele să poată fi achiziţionate şi de pe str. Împăratul Traian, nr. 36. De asemenea, Agropan îşi livrează marfa şi prin magazinele firmei Combis.

Nu mai puţin de 120 de produse pot fi achiziţionate prin intermediul firmei Agropan, de la gama Premium, la Cereale Rustic, HoReCa, specialităţi, foetaje, tradiţional, desert. De la bagheta extra la pâinea cu graham, chiflele cu cereale, baghetele cu caşcaval, la blaturile pentru pizza, cornurile cu gem, mac, ciocolată, brânzoici, corn cu usturoi, croissant, cozonaci, cornuleţe, saleuri, haios, periniţe, pesmet, pâine cu cartofi, neagră, pe vatră, toate sunt la preţuri modice, putând fi procurate proaspete şi având o garanţie de 72 ore. Unul dintre cele mai căutate produse este „pâinea casei”, o pâine gigant, făcută 100% ecologic, precum în gospodăriile ţărăneşti de altădată.

Pâinea, element sacru la poporul român, izvorând din grâul – dar al pământului, este unul dintre cele mai consumate produse. Pentru a mânca sănătos, sunteţi invitaţi să treceţi pragul magazinelor AGROPAN. Pentru comenzi puteţi suna la telefon 0755.102768.

Comentarii

30/06/12 20:16
angajata

Agropan isi bate joc de angajatii ei prin salariile mizere si prin exploatarea umana maxima.Rusine sa va fie ca va dati mare firma de morarit si panificatie,in curand va pleaca toti angajatii,deja au inceput!

16/10/12 10:38
LIA

SA VA FIE RUSINE,RUSINE,TOTI CEI CE CONDUC FIRMA AGROPAN,VA BATETI JOC DE ANGAJATI,INCEPAND CU MARELE PATRON,BALOI,RUSINE INCA ODATA,SI NU UITA D-NA MONICA CE AI FOST INAINTE???????????????

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]