AJOFM BN: Încep programele de formare profesională, gratuită, în meseria de lucrător comercial şi instalator

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud organizează, prin Centrul de Formare Profesională, programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, şi anume pentru şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi.

Din a doua jumătate a lunii august 2017 se vor derula prin C.F.P. Bistriţa două programe de formare profesională în meseriile de lucrător comercial şi instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze. Pentru luna septembrie, prognoza programelor de formare profesională cuprinde meseriile de patiser, coafor, îngrijitor bătrâni la domiciliu, ospătar (chelner), maseur şi formator.

Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare o cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. B - N); copie act de identitate; copie certificat de naştere; copie certificat căsătorie (pentru femei); copie diplomă studii (ultimul act de studii); carnet de şomer sau adeverinţă din care să rezulte înregistrarea la A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

Persoanele interesate să urmeze aceste programe de formare profesională  sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din cadrul AJOFM Bistriţa – Năsăud, din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, telefon 0263 – 236296”, precizează directorul executiv Otilia Râpan.

Până la sfârşitul anului 2017, vor fi organizate şi alte programe de formare profesională, respectiv pentru agent de securitate, lucrător comercial, comunicare în limba engleză, manichiurist, machior, cosmetician şi dulgher.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]