În Ajun de Moş Nicolae, s-a dat startul evenimentelor din perioada sărbătorilor de iarnă. Sute de copii alături de Gaşca Zurli! Ducu Bertzi şi Florin Săsărman i-au colindat pe bistrițeni

În acestă seară, la ora 17.00, în Bistrița a fost aprins iluminatul festiv de sărbători. Primarul Ioan Turc a numărat alături de copii secundele până la aprinderea luminițelor din brad și din decorul ce înfrumusețează orașul.

Peste un milion de beculețe au fost aprinse în zona centrală, pe străzi și bulevarde, dar și în Parcul Mihai Eminescu sau piațete. Evenimentele de iarnă și luminițele au acaparat toate privirile, indiferent de vârstă.

Atmosfera de poveste a fost deja resimţită de bistrițenii care au fost prezenţi în Piața Centrală, spectacolul celor de la Gașca Zurli, concertul de colinde al cantaurtorilor Ducu Bertzi și Florin Săsărman, aprinderea iluminatului festiv, deschiderea Târgului de Crăciun și inaugurarea patinoarului sintetic marcând startul evenimentelor ce vor întreţine perioada sărbătorilor de iarnă.

De la căsuțele din Târgul de Crăciun, bistrițenii vor putea cumpăra decorațiuni inedite, globuri personalizate, alimente și băuturi specifice sărbătorilor de iarnă, deserturi, bijuterii realizate manual și multe altele.

A fost inaugurat și pationoarul sintetic, până în data de 15 decembrie, accesul fiind gratuit. Ulterior, se va plăti 10 lei, pentru o distracție de două ore. Programul este zilnic, între orele 10-21. 

Foto: Cornel Ciocan - AS TV

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5