Alegeri interne TSD. Emanuel Raita, noul lider al tinerilor social-democraţi de la Dumitrița!

Tinerii social-democraţi din Dumitriţa şi-au desemnat structurile de conducere, acţiunea fiind girată de prezenţa senatorului Ioan Deneş, a deputatului Daniel Sucium, a primarului Ilie Uchrenciuc şi, nu în ultimul rând, a liderului TSD,  Bogdan Ivan.

         „Cred că în aceste perioade în care clasa politică trece printr-o perioadă tulbure, cei care chiar țin la viitorul României trebuie să lucreze pentru a aduce în partide cât mai multe idei și oameni cu suflet. La Dumitrița avem un primar tânăr și foarte harnic care poate deveni unul dintre cei mai buni primari ai județului. Îl felicit pe Emanuel pentru această victorie și vreau să știe că atât el, cât și colegii lui au intrat astăzi într-o nouă familie”, a transmis Bogdan Ivan.

Din echipa lui Emanuel Raita fac parte Andrei Zăvoian - președinte eecutiv, Adrian Țăran - secretar executiv, Oana Turcu - trezorier, Ionuț Pop, Bogdan Suci, Alexandra Lăcătuș, Lucian Lăcătuș, Darius Șut, Roman Raul și Florina Ardace - vicepreședinți.

La Dumitriţa, au fostslături de colegii lor viceprimarul comunei Coşbuc, Alin Demian, în calitate de secretar executiv al TSD, dar şi preşedinţi ai stucturilor similare din Șieu -  Dan Tiniș și Dumitra - Ungur Grigore.

 

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]