Alegeri la Organizaţia Judeţeană de Femei a PSD B-N

Alegerile din cadrul Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Bistriţa-Năsăud au intrat în linie dreaptă. Azi, în sala de şedinţe a Primăriei Bistriţa, sunt aşteptate toate social-democratele pentru a-şi alege preşedintele. Lupta nu se anunţă deloc strânsă, deoarece singurul candidat înscris în cursa pentru cea mai înaltă funcţie este Doina Pană, actualul lider al Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD B-N.

În schimb, bătălia politică pentru funcţiile de vicepreşedinţi va fi extrem de dură. Pentru funcţia de secretar executiv şi-a manifestat interesul doar Maria Ulecan.

,,Sunt foarte multe candidaturi depuse pentru funcţiile de vicepreşedinţi. Pentru funcţia de secretar executiv există o singură candidatură depusă, cea a doamnei Maria Ulecan, dar până în ziua conferinţei mai aşteptăm candidaturi”, ne-a declarat Doina Pană, liderul judeţean al femeilor social-democrate.

Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei de Femei a PSD B-N va avea loc, sâmbătă, de la ora 10, în sala de şedinţe a Primăriei Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]