Alegeri locale, Rebra: Peste 20 de polițiști și jandarmi, în misiuni de pază a secțiilor și asigurarea unui climat de siguranță

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a procesului electoral în comuna Rebra, peste 20 de polițiști și jandarmi sunt angrenați astăzi în activități specifice cum ar fi: paza celor 2 secții de votare constituite, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea unor incindete și evenimente negative. Totodată, forțele de ordine acționează permanent pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Sars-Cov-2.

Pentru intervenția efectivă la incidentele semnalate, polițiștii angrenați în paza și protecția secțiilor de votare sunt sprijiniți de patrulele de poliție și jandarmi, aflate în dispozitivul curent de intervenție care își desfășoară activitatea în zonă și de către echipe operative, pregătite să intervină la nevoie.

Până la această oră nu au fost sesizări referitoare la posibile contravenții sau infracțiuni electorale. Au fost primite 5 notificări prin SIMPV - Sistemul Integrat de Monitorizare a Prezentei la Vot, privind neînscrierea pe listele electorale permanente a unor cetățeni. Dintre acestea, 4 sunt infirmate, iar una este în curs de verificare.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte normele de protecție impuse și să poarte în mod corect masca de protecție.

****

La activitățile de astăzi participă polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, Poliției Orașului Năsaud și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi "Gelu Voievod" Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5