A ales moartea în locul vieţii ! În casa din Bistriţa -Bârgăului, unde îşi petrecea vacanţele DJ-ul Claudiu Roman, bunica încă îl aşteaptă ! !

Moartea dj-ului Claudiu Roman a reușit să-i șocheze pe toți apropiații acestuia. Claudiu este originar din Bistriţa-Bârgăului, acolo unde venea de fiecare dată cu drag la bunica lui, la marile sărbători. Pe facebook are postate şi poze cu casa în care a copilărit: ""cartierul general" al nebuniilor;) copilarie, adolescenta, vacante...un loc de suflet in care ajung din ce in ce mai rar in ultimul timp". " Nascut, crescut in Bucuresti, insa vacantele si copilaria...pe aici eram stapan:)) bunici dupa mama sunt din zona" -stă scris pe facebook. Bunica, încă îl aşteaptă. Iată ce spunea despre ea pe facebook: "Bucurati-va de cei dragi cat inca mai sunt pe pamant si nu doar in gand! In drumul meu spre Cluj, "chemarea pamantului" a fost prea puternica. Nu m-am putut abtine sa nu dau o fuga pana la Bistrita si sa-i fac o surpriza persoanei careia ii datorez aproape tot. Chiar daca nu mai e mult pana la Paste, cand vom fi din nou impreuna, ca-n fiecare an, am vrut sa o surprind si acum Sa ne bucuram si sa ne incarcam cu energie impreuna. Dupa 84 de ani timpul se cantareste altfel... Orice zi e o binecuvantare, asa cum a fost si ea in viata mea. Si continua sa fie! Iar cuvintele sunt prea sarace pentru a-i MULTUMI. E o bucurie de nepretuit sa o gasesc cu zambetul pe buze. Ea este BUNA. Si e numai UNA".
Înainte de a-și pune capăt zilelor, tânărul în vârstă de 34 de ani a vorbit cu părinții lui și le-a spus că nu mai are pentru ce trăi. Dezvăluirea a făcut-o chiar tatăl dj-ului, care este convins că băiatul se gândea de mult timp la sinucidere.

Vestea că dj-ul de la Radio 21 s-a sinucis a reușit să-i ia prin surprindere pe majoritatea cunoștințelor sale. Părinții erau însă la curent cu gândurile negre ale băiatului lor, el spunându-le că nu mai are pentru ce trăi.Răpus de durere, tatăl lui Claudiu Roman a povestit că tânărul i-a lăsat înainte de a-şi pune capăt zilelor cardul, codul PIN şi cheile de la maşină.

"Eu cred că şi-a pregătit treaba foarte meticulos. Mi-a lăsat cardul lui pe care scrie pe el codul pin, ne-a lăsat pe un card "vezi că aici mai sunt bani de încasat", a lăsat cheile de la maşină", a povestit tatăl lui Claudiu Roman, Nicu Roman, potrivit romaniatv.net.

Tragedia l-a dat peste cap și pe Șerban Huidu. Cei doi au fost colegi la radio, iar vestea morții lui Claudiu l-a șocat pe acesta. Huidu a încercat să redea pe blogul său posibilele motivele care l-ar fi determinat pe tânăr să recurgă la acest gest.

"Claudiu trecea prin momente dificile în viaţa personală şi se agăţase cu disperare de cea profesională, pentru a îl ajuta să mearga mai departe. A acceptat chiar să lucreze gratis la postul de radio unde și eu am făcut același lucru timp de un an la începutul carierei. Asta în timp ce colegii nou veniți iau un purcoi de bani, de la același post, pentru o performanță inexistentă! Viața nu e corectă!", a scris Serban Huidu.

"Să te odihnești în pace Claudiu și sper ca oamenii să învețe lecția! Deși la cine conduce acum piața radio din România slabe speranțe!", a mai adăugat Huidu.

Pentru Claudiu Roman, radio-ul reprezenta cea de-a doua casă a lui, activând în acest domeniu de la vârsta de 20 de ani. În ultimii ani însă el şi-a început o nouă carieră, aceea de prezentator la diferite evenimente şi petreceri, fără a renunţa la marea lui pasiune, radio-ul.

Vineri dimineața, Claudiu Roman a fost găsit fără suflare în locuinţa sa. Tânărul şi-a luat viaţa spânzurându-se cu un cablu de caloriferul din baie.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]