ALEXANDRU PUGNA: ”Voi lupta pentru relansarea turismului balnear din Sângeorz-Băi”

Biroul de presă USL BN

Alexandru Pugna, candidatul USL la Camera Deputaților în colegiul uninominal 3, propune un plan coerent de valorificare a potențialului turistic balnear de pe Valea Someșului.

Planul domnului Alexandru Pugna este unul cât se poate de realist și bazat pe date concrete: ”În primul rând, pentru a se dezvolta această zonă este important să exploatăm la maxim potențialul oferit de izvoarele de apă minerală cu proprietăți curative de la Sângeorz-Băi. Cercetările științifice asupra apei din Sângeroz-Băi arată o calitate a apelor minerale comparabilă cu cele de Vichy și Karlovy Vary și este păcat să nu profităm de aceste daruri ale lui Dumnezeu. Modernizarea hotelului Hebe și altor unități de cazare, îmbunătățirea infrastructurii balneare și a celei rutiere până în orașul Sângeorz-Băi sunt prioritățile mele numărul 1 și voi lupta alături de colegul meu, Ioan Deneș, candidat la Senatul României din partea USL, ca ele să nu rămână niște cuvinte pe o foaie, ci să devină lucruri concrete”.

Alexandru Pugna vede pe lângă turismul balnear o oportunitate foarte mare în captarea și îmbutelierea apelor minerale atât din Sângeorz-Băi cât și din Maieru, Rodna sau Șanț: ”Avem un model foarte bun, nu departe de noi, la Vatra Dornei, în județul Suceava, unde s-a dezvoltat o adevărată industrie a apelor minerale, care a generat sute de locuri de muncă și încasări consistente la bugetele locale. Îmi propun o inventariere a tuturor izvoarelor de apă minerală din această zonă, analize a calității lor și atragerea de companii specializate care să exploateze aceste resurse și să ofere locuri de muncă pentru oamenii din acest ținut binecuvântat de Dumnezeu”.

După ce a văzut necazurile și deznădejdea oamenilor de pe Someș, Ilve și Sălăuța, Alexandru Pugna și-a luat un angajament ferm în fața oamenilor și a lui Dumnezeu: ”Voi fi un altfel de parlamentar! Nu unul care doar promite și nu face nimic pentru oameni. Oamenii sunt deznădăjduiți și pe zi ce trece își pierd tot mai mult speranța la o viață și un viitor mai bun. Și pe bună dreptate! Din patru în patru ani li s-a promis de către cei pe care i-au ales în Camera Deputaților, o viață decentă și locuri de muncă, Dar, după atâtea mandate nu s-a întâmplat nimic, nimic! Vreau și pot să readuc oamenilor nădejdea. Nădejdea pentru siguranța zilei de mâine, nădejdea pentru un viitor mai bun pentru ei și copiii lor. Oamenii nu trebuie să deznădăjduiască din cauza celor care i-au mințit atâția ani, pentru că acum, în 9 decembrie pot schimba acest lucru”.

Votați Alexandru Pugna la Camera Deputaților, votați un om care poate schimba fața colegiului 3!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5