Alexandru Radu Moldovan, secundul echipei de handbal, numit director interimar al CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud

Consilierii judeţeni au aprobat, în unanimitate, numirea lui Alexandru Radu Moldovan, în funcţia de director interimar al Clubului Sportiv “Gloria 2018” Bistriţa-Năsăud. Preşedintele Moldovan a menţionat că a făcut această propunere pentru că era nevoie de un om din interiorul echipei de handball, care să poată demara procedurile administrative.

         „Sunt câteva considerente tehnice pentru care am suplimentat ordinea de zi,  calendarul sportiv curge, conform procedurilor şi a legislaţiei trebuie să avem pe cineva care să poată demara concursurile pentru ocuparea tuturor posturilor, inclusiv cel de director al viitorului club sportiv şi al celorlalţi funcţionari. Vă mărturisesc că este minimum de posturi permis de lege, pentru că nu ne-am dorit să încărcăm cu posturi suplimentare decât cele minimum prevăzute de lege. O să regăsiţi foarte multe cumuluri de funcţi în poziţiile respective.

         Am luat această decizie de a propune ca director interimar pe antrenorul secund, domnul Alexandru Radu Moldovan,  pe considerentul că e nevoie ca în cel mai scurt timp să se demareze procedurile de concursuri. În paralel, sunt de făcut o serie de documente care vor trebui depuse la Federaţie penrtru ca la Adunarea Generală din 29 iunie, acest club să poată fi afiliat şi înscris în prima ligă a handbalului feminin. De asemenea, sunt foarte multe proceduri de achiziţii publice care trebuie respectate, de la echipamente sportive, materiale etc. Trebuie discutate şi negociate contractele cu jucătoarele care vor deveni jucătoare ale acestui club de handbal. Sunt foarte multe lucruri de făcut pentru început”, a motivat preşedintele Consiliului Judeţeran, Emil Radu Moldovan.

         

.

Comentarii

29/05/18 17:38
Votantul

Din familia lui Raducu?Sau coincidenta de nume ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]