Alexandru Stânean, directorul general al Teraplast, premiat la Gala Tineri Manageri de Top

Revista Business Magazin a acordat, joi seară, zece premii tinerilor manageri care au atins performanţa în afaceri, în cadrul Galei Tineri Manageri de Top, eveniment care a ajuns la a 11-a ediţie, scrie Mediafax.

Potrivit sursei citate, la ediţia de anul acesta a galei managerii premiaţi pentru că au dovedit performanţă în afaceri şi în profesie sunt: Lucia Costea, antreprenor, Secom; Călin Matei, director general adjunct, Groupama; Cătălin Ştef, senior vicepresident of International Operations, 3Pillar Global; Alexandra Copos de Prada, CEO şi presedinte Ana Pan/ Presedinte Ana Hotels - Premiul a fost înmânat de către Rareş Macinică, CEO al firmei de logistica Lagermax, caştigator al Galei Tineri manageri in 2015 -; Ionut Ardeleanu, CEO, Auchan Romania ; Daniel Bobu, director, enterprise marketing, Vodafone; Horaţiu Vasilescu, director general, Bijuteria Teilor; Alexandru Stânean, CEO, Teraplast; Marian Ion, CEO, ING Services Romania; Marius Bîcu, director general, acţionar Unilact.

Business Magazin premiază, din 2006, managerii şi antreprenorii cu vârsta de până în 40 de ani care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează. 1.100 de tineri manageri de succes au fost prezentaţi de-a lungul a unsprezece ani în cataloagele 100 de Tineri Manageri de Top.

Prin această iniţiativă echipa Business Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următori ani, menţionează Mediafax.

***

"Născut in 1982.  A absolvit in 2005 Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor – specializarea Economist.

In 2006 a urmat un master in Stiinte Economice si in prezent urmeaza cursurile de executive MBA ale Universitatii Hull din Marea Britanie.

In 2007 a fost ales administrator in Consiliul de Administratie al Teraplast, iar din 2010 domnul Stanean a ocupat functiile de Director General Adjunct, Director General si Presedinte al subsidiarei Plastsistem, Director General Adjunct al Teraplast si Administrator al Teraglass.

Din noiembrie 2014, domnul Alexandru Stanean, asigura interimatul functiei de Director General al Teraplast", este parte din CV-ul postat pe site-ul companiei.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]