Alianța pentru Bistrița-Năsăud a ajuns la Matei și Budești!

Alianța pentru Bistrița-Năsăud a ajuns în comuna Matei și Budești! Nu doar pe șantiere ca până acum, ci în campanie electorală!

Până acum, în ultimii 8 ani, în comuna Matei, echipa condusă de Președintele Radu Moldovan și Guvernul României au implementat 21 de proiecte în valoare de 19.4 milioane de euro:

Pe scurt, până acum au fost modernizați 32.5 km de drumuri județene Herina-Lechința-Matei-Fântânele-Dealul Zorenilor, Matei-Strugureni, și alți 5 km în Corvinești sunt în lucru. În plus, în noul Master-Plan de apă și canalizare sunt prevăzuți 23 de km de rețele de apă și canalizare în Matei, Enciu, Bidiu, Moruț și Fântânele, pentru care există deja finanțare și acum sunt în licitație.

În 27 Septembrie oamenii din Matei au de ales între o echipă care a demonstrat performanță în administrație: Radu Moldovan-Președinte și lista Alianței pentru Bistrița-Năsăud și Dănilă Dalaczi-Primar al comunei Matei din partea Alianței și alți candidați care nu știu nici măcar unde e pe hartă comuna Matei.

La Budești, parteneriatul administrativ al echipei care acum candidează din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud și primarul Vasile Codrea au adus investiții totale aflate în diferite stadii de implementare, în valoare de 25.5 milioane de euro: rețele de apă și canalizare, asfaltare de străzi, drumuri comunale și agricole, modernizare de scoli, grădinițe și cămine culturale!

În 27 septembrie, oamenii din Budești au de ales între o echipă care a demonstrat că știe, poate și vrea sa dezvolte această comună: Radu Moldovan și Vasile Codrea, alături de candidații Alianței pentru Bistrița-Năsăud la Consiliul Județean.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5