Almudena Rodriguez și Marius Pintea, premiați la Gala Premiilor Handbalului Românesc

Almudena Rodriguez și Marius Pintea au fost premiați la Gala Premiilor Handbalului Românesc. Evenimentul aflat la prima ediție, organizat de Sindicatul Handbaliștilor din România a reunit personalități ale handbalului de ieri și de astăzi. În cadrul ceremoniei au fost premiați cei mai buni jucători / jucătoare din campionatul intern, conducătorii de club, arbitri și jurnaliștii sportivi, informează CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, pe pagina de facebook.

Printre aceștia și ai noștri… Almudena Rodríguez a fost desemnată cel mai bun inter dreapta din România în timp ce Marius Pintea, cel mai bun conducător de club din țară (feminin).Dacă directorul CS Gloria 2018 BN s-a aflat în sală pentru a-și ridica premiul, Almudena Rodriguez a mulțumit prin intermediul unui filmuleț.

"Mulțumesc echipei, datorită Gloriei 2018 mă aflu aici. Este un premiu colectiv. Chiar dacă pe acea plachetă apare numele meu este meritul sportivelor, al staff-ului și al celor care sprijină sportul la Bistrița”, - a declarat Marius Pintea.

Cele două recompense vin la nici o săptămână de când Gloria 2018 a încheiat sezonul competițional pe locul III și a intrat în posesia medaliilor de bronz.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5