Am fost bătuţi de… Gloria!!!

Prima înfrângere a Gloriei pe teren propriu a avut loc vineri. Clujenii au câştigat cu 2-1, după două greşeli grave în defensiva noastră. Elevii lui Sabău au condus cu 1-0, prin golul lui Borbely, dar treptat au fost dominaţi de jocul în viteză al oaspeţilor. La primul gol primit, Tătăruşanu a scăpat o minge uşoară în faţă, reluată în poartă de Didy. Golul victorios a venit tot pe o greşeală a fundaşilor, care s-au încurcat la 6 m, presaţi de Panin, mingea ricoşând în poartă.

Pe final, prin intrările lui da Silva şi Hora, Gloria a încercat egalarea, dar tot clujenii au dominat, scăpând pe contraatac în mai multe rânduri, prin Didi şi Dubarbier.

Meciul se încheie prin victoria CFR-ului, care a avut o prestaţie mai bună, cu o echipă mai mobilă şi jucători mai tehnici. Au excelat la fazele de contraatac, cu un joc foarte dinamic.

Gloria a jucat organizat, a ieşit jocul la ofsaid, însă cu greşeli sub presing. Bistriţenii au fost inferiori la fazele de construcţie, deficitari pe spaţiile înguste din ofensivă, atacanţii nereuşind să confirme. Contraatacul din nou eficient, cu un gol înscris pe spaţii largi. Ne lipseşte maturitatea în defensivă, şi viteza în preajma careului advers, unde nu accelerăm.

Ovidiu Sabău, a jucat excelent tactic, având un lot inferior din toate punctele de vedere. A fost dezamăgit de prestaţia defensivei şi de mentalitatea jucătorilor, care au căzut psihic după ce au fost conduşi.

Preţul biletelor s-a păstrat la 50 ron, primarul Bistriţei criticând conducerea Gloriei pentru această politică de marketing.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5