Ambele contestaţii depuse de candidaţii la funcţia de director, admise

         Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud a dat publicităţii, pe site-ul propriu, rezultatele înregistrate în urma soluţionării contestaţiilor la proba de interviu din cadrul  concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Bistriţa-Năsăud.

         Astfel, Maria Luciana Sidor de la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Bistriţa-Năsăud, a primit 40 de puncte la interviu, totalizând 130,625 puncte, fiind declarată promovată ca director. Luciana Sidor a depăşit-o astfel pe Daniela Hudrea, candidată pe aceeaşi funcţie, care a strând, însă, 130,125 puncte.

         O altă contestaţie admisă a fost a prof. Marcela Turcu, de la Şcoala Gimnazială Şieu Măgheruş. Actualul director a luat cel mai mare punctaj din judeţ la proba scrisă, singura cu maximum de puncte. La proba CV-ului, a depăşit minimum de puncte necesare, însă a fost penalizată la interviu. Finalmente, i s-au acordat 35 de puncte, cât era minimum, per total acumulând 121,25 puncte, astfel că este promovată.

         IŞJ B-N a publicat şi rezultatele finale a concursului de director/director adjunct în urma soluţionării contestaţiilor, un eveniment special fiind programat pentru data de 19 decembrie.

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]