Amendamentele PSD la Bugetul pe 2011 nu au şanse de reuşită

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, a anunţat că, în urma discuţiilor pe care le va avea cu administraţiile locale, va propune o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pe 2011, dar s-a arătat sceptic în ceea ce priveşte

adoptarea lor.

“Nu sunt foarte optimist, deoarece fac lucrul acesta de şase ani şi, nici atunci când am fost la guvernare anul trecut, nu am reuşit să suţinem măcar un proiect important pentru Bistriţa. Poate trebuie să mai învăţ, să mai cresc, să ajung la un anumit nivel de colaborare cu marii politicieni ai judeţului”, a menţionat liderul social-democraţilor bistriţeni.

Potrivit acestuia, proiectul de buget pentru 2011 este “o reglare de conturi” între grupurile de influenţă din Partidul Democrat Liberal pentru acces la resurse. Mai mult, repartizarea fondurilor va fi “o lovitură dată în corpul profesorilor, a medicilor, a administraţiilor locale, şi mediului de afaceri”. “Pe ceea ce am văzut eu din proiectul de buget, 2011 va fi un an cu mult mai greu decât 2010 şi, cu aceste propuneri, Guvernul Boc nu face altceva decât să îndrepte România spre colaps. Cred că şi referirile preşedintelui FMI au fost făcute în urma parametrilor bugetului pe 2011, dând o atenţionare că România este la un pas de prăpastie şi poate intra în incapacitate de plată”, a adăugat Radu Moldovan. El a mai precizat că în 2011, România va împrumuta, în fiecare secundă, câte 460 euro, adică vreo 15 miliarde de euro, în contextul în care datoria publică a României s-a dublat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5