Amenzi aplicate de poliţişti la magazine din mediul rural!

      Acțiuni  și controale au fost desfășurate de forțele de ordine pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea răspândirii epidemiei cu virusul SARS CoV-2.

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii au acționat pentru prevenirea faptelor ilicite din domeniul comerțului și prestărilor de servicii către populație, dar și pentru verificarea modului de respectare a măsurilor adoptate prin Ordonanțele Militare.

Astfel, polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat verificări și controale de specialitate la 34 de operatori economici, persoane fizice și juridice din localitățile Mărișelu, Șieu, Șieuț, Monor, Nușeni, Chiochiș, Chiuza, Nimigea, Șintereag, Rebra, Rebrișoara, Parva, Feldru.

"Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 23 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.500 lei și a fost confiscat numerar în sumă de 274 lei. Dintre acestea, 17 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990, una pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, restul de 5 au fost aplicate pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare", informează IPJ BN. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5