Anamaria Şteopoae, fata de 10 a Colegiului Național Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia, e sângeorzeancă!

         Ambiție

         Naturalețe

         Altruism

         Modestie

         Amiciție

         Rigurozitate

         Implicare

         Asumare...dăruire, seriozitate,consecvență și foarte multă MUNCĂ sunt o parte din cuvintele care o caracterizează pe Anamaria Șteopoae din Sângeorz-Băi, elevă a Colegiului Național Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia.

         Preocuparea pentru educație, încă din clasele primare, a dus la performanță. Prin muncă, ambiție, determinare și sprijin din partea profesorilor și a celor dragi a reușit să obțină media anuală 10, din clasa I și până în clasa a XI-a. Nu puține au fost concursurile și olimpiadele școlare la care a participat, aducând nenumărate premii care i-au făcut cinste ei, nouă,  profesorilor și, evident, părinților care i-au călăuzit pașii spre învățătură.

         Ca o încununare a muncii depuse în cei trei ani de liceu militar și, în același timp, un angajament  pentru a continua pe drumul performanței, i-a fost atribuit cel mai înalt grad onorific acordat elevilor într-un colegiu militar, gradul de elev plutonier adjutant și va purta epoleții albaștri timp de un an, până la absolvire.

        "Sunt foarte onorată să port, pe epoleții uniformei, gradul onorific de elev plutonier adjutant. Sunt fericită că munca depusă, de-a lungul celor trei ani petrecuți în această prestigioasă instituție de învățământ militar liceal, a dat roade. Mă bucură foarte mult că, la fiecare pas, învăț cum să mă autodepășesc și să ajung cea mai bună versiune a mea, lucru pe care l-am învățat aici, în Colegiul Național Militar "Mihai Viteazul″ .Totodată, această avansare, în grad, reprezintă o misiune care presupune  foarte multă responsabilitate și devotament, însă mă voi strădui, din plin, să devin un model pentru colegii mai mici, ghidându-i în călătoria lor în școala desăvârșirii adolescentine.", a spus eleva Anamaria Șteopoae.

         În această vară, care de-abia a început, pentru câteva zile, va pleca la Milano- Italia, într-o "misiune″ de promovare a Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul″.

         Nouă, celor care facem parte din universul ei, nu ne rămâne decât să-i dorim să-și continue frumoasa ascensiune spre o carieră militară de succes, să fie puternică, să se bucure de fiecare moment, să creadă mereu în ea pentru că este ...SPECIALĂ.

                                               FELICITĂRI, Anamaria!

 

Înv. Anuța Pop

Șc. Gimn. ,, Artemiu Publiu Alexi″

Sângeorz-Băi

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5