Andreea Clapa a câştigat Cupa României la tenis de masă! Tania Plăian şi Andrei Flămând, pe podium

Câmpulung Muscel a găzduit, în acest sfârşit de săptămână, Cupa României la tenis de masă, competiţie rezervată juniorilor I.

La fete, Andreea Clapa de la CSM Bistriţa a câştigat competiţia, aceasta fiind urmată pe podium de AdinaDiaconu – LPS Slatina (2) şi Tania Plăian (LPS Bistriţa) şi Andreea Huduşan (LPS Slatina), locul 3.

Cupa României la juniori a fost cucerită de Cristian Pletea de la LPS Nicolae Rotaru Constanţa, urmat de Cristian Chiriţă – CS Pristavu Câmpulung (locul 2) şi Andrei Flămând Andrei (CSM Bistriţa) şi Florin Spelbuş (CS Pristavu CÂmpulung), locul 3.

Tot la Câmpuling a avut loc şi Campionatul Naţional de Tineret. În proba de dublu băieţi, Andrei Flămând (CSM Bistriţa) şi Florin Spelbuş (CS Pristavu C-lung) au cucerit titlul. La dublu mixt, Andreea Clapa, alături de Manole Alexandru (CS Pristavu C-lung) au obţinut locul 3. La dublu fete, Andreea Clapa şi Tania Plăian Tania au fost pe poziţia a treia a podiumului.

În proba de simplu a Naţionalelor de Tineret, câştigată de Cristina Pletea (Constanţa), Andrei Flămând a obţinut locul III. La fete, Andreea Clapa şi Tania Plăian au împărţit acelaşi loc 3, în proba de simplu, adjudecată de Adina Diaconu (Slatina).

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]