Angajari pentru restaurant
Mie, 11/16/2016 - 11:35
* Angajăm bucătar, ajutor de bucătar şi pizzer, pentru restaurant, în Bistriţa. Informaţii telefon 0747.537724.
Citiţi şi:
- AJOFM BN: Peste 300 de posturi vacante, ofertate de angajatori la Bursa Generală a Locurilor de Muncă
- Angajam pentru sala de jocuri
- Aproape 500 de bistriţeni au participat la Bursa generală a locurilor de muncă. Otilia Râpan (AJOFM BN): Angajatorii au oferit 621 postrui vacante
- Clădirea principală a Liceului Sanitar, transformată în restaurant. Fostul sediu IŞJ a devenit restaurant, clădirea Bibliotecii Judeţene e în paragină, la fel cea a Liceului de Muzică. Ce urmează?
- Vezi ce angajări face OZANA
Meniu principal
Ultimele stiri
Vin, 21:32
Un emoționant spectacol de absolvire a formațiilor de dansuri săsești, găzduit de Palatul Culturii! Vin, 20:41
Gabriel LAZANY: Aceasta este echipa mea! Pe cine propune PSD în Consiliul Local Bistrița! Vin, 12:51
Maşină în flăcări între Strâmba şi Ilva Mică Cultura
Noul volum al lui Iacob Naroș se intitulează Publicistică literară (2020-2024) și este...
Comentarii
cititor -
Vin, 23:06
Cine a facut parte din componenta juriului? Va rugam, domnule primar, comunicati componenta...
Gabriel Negreanu -
Vin, 16:48
Felicitări proaspetei doamne doctor și celor care țineți evidența vie a vârfurilor cercetării din...
Silviu -
Vin, 16:11
Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) a luat fiinţă in anul...
Cioboată Radu Constantin -
Vin, 09:36
Mult succes pentru a putea fi alături de locuitorii comunei Ilva Mare ducând mai departe linia...
Sibian Lacatus -
Joi, 16:40
Bravo felicit elevii care muncesc
Aniversări
În zi de naştere, urăm av. IOAN OLTEAN, fost parlamentar și ministru, multă sănătate, împliniri personale și realizări profesionale!
La mulţi ani!...
În zi de naştere, cele mai sincere urări aniversare vă transmitem, preacucernice păr
În zi de naştere, urăm d-lui STELIAN DOLHA, comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bistriţa-Năsăud, multă...
Adaugă comentariu nou