* mai multe, la Bursa Generală din 27 aprilie

Angajatorii din judeţ oferă, în această perioadă, 235 locuri vacante

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au la dispoziţie, în această perioadă, un număr de 235 locuri vacante, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Cele mai multe locuri de muncă, şi anume 16, sunt oferite de două firme pentru agenţi de pază şi agenţi de intervenţie, alte zece joburi sunt pentru confecţioner tricotaje şi tot atâţia ucenici caută RAAL (vârsta maximă fiind de 25 ani). Altă firmă caută cinci asfaltatori, cinci persoane calificate ca fierar-betonist şi tot atâţia dulgheri.
Bistriţenii cu studii superioare tehnice pot accesa cinci posturi pentru ingineri proiectare la RAAL Bistriţa, plus alte 12 locuri la firme din domeniul construcţiilor şi nu numai. Între timp, economiştii au la dispoziţie un post de asistent comercial la Teraplast sau alte şase joburi de economist la diverse firme.
Oferta include şi locuri vacante pentru agent comercial, agent vânzări, agent transport, asamblor manual, barman, bucătar, brutar, casier, cofetar, coordonator transport, curier, electrician, frizer, gestionar, lăcătuş mecanic, lucrător comercial, mecanic auto, ospătar, patiser, şofer, spălător auto, strungar, vânzător, tipograf sau tinichigiu auto. Cei fără nicio calificare au la dispoziţie 17 locuri de muncitor necalificat, atât mediul privat, cât şi la Direcţia de Servicii Publice a Primăriei Bistriţa.
Cei interesaţi de oferta de locuri de muncă a firmelor private şi a instituţiilor publice pot să o vizualizeze pe site-ul ajofmbn.ro.
În prezent, rata şomajului din Bistriţa-Năsăud este de 5,01%, în evidenţele AJOFM Bistriţa-Năsăud figurând 6698 şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5