Apele râului Bistriţa, în scădere. Autorităţile rămân în alertă. O comisie va evalua pagubele din municipiul Bistriţa

Viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae, a convocat astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a analiza situația creată de  precipitațiile abundente din ultimele zile.

         Cei prezentți au fost informați că nivelul cotelor apelor râului Bistrița sunt în scădere și chiar dacă Codul Roșu de precipitații este valabil până la ora 24, este puțin probabil ca nivelul acestora să crească în următoarele ore. Reprezentanții furnizorilor de utilități, prezenți la această întâlnire și au luat act de această stare de fapt și au dat asigurări că vor lua măsurile care se impun.

        " Viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae, a informat că urmează să se constituie o comisie de evaluare a pagubelor provocate de aceste fenomene meteo extreme, datele rezultate în urma a cestei analize urmând să stea la baza unei solicitări adresată Guvernului României în vederea alocării fondurilor necesare pentru rezolvarea punctuală a acestor probleme", se aratăîn comunicatul transmis de Primăria Bistriţa.

 

 

                                                          

                

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]