APIA BN şi-a făcut pagină de Facebook

*Daniela Avram, director adjunct: Reprezentanţii APIA BN vor ca informaţiile să ajungă cât mai repede la beneficiari

Numărul tot mai mare de locuitori din mediul rural care utilizează reţelele de socializare virtuale, atât în scopul de a comunica rapid cu prietenii sau familiile aflate în diverse colţuri ale lumi, cât şi pentru a se informa, a determinat conducerea APIA Bistriţa-Năsăud să ia decizia creării unei pagini de Facebook.

"Reprezentanţii APIA Bistriţa-Năsăud vor ca informaţiile din domeniul lor de activitate să ajungă cât mai repede la beneficiarii serviciilor sau programelor oferite şi derulate de instituţie. Dat fiind faptul că în acest sector de activitate apar tot timpul noutăţi ce trebuie aduse în timp real la cunoştinţa celor interesaţi, conducerea APIA Bistriţa-Năsăud şi-a creat o pagină oficială de Facebook, care, pe lângă celelalte metode de comunicare cu populaţia (întâlnirile în cadrul campaniei de informare a fermierilor, apariţiile în mass-media), va fi folosită ca un canal suplimentar de transmitere a informaţiilor către potenţialii beneficiari. Locuitorii din mediul rural conectaţi la internet şi care activează pe reţeaua de socializare pot afla informaţii utile despre subvenţiile pentru animale, terenuri, condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a accesa ajutoarele de stat sau europene acordate pentru agricultură şi zootehnie”, spune Daniela Avram, director executiv adjunct APIA BN prin intermediul unui comunicat de presă remis redacţiei.

Totodată, reprezentanţii APIA Bistriţa-Năsăud postează pe Facebook calendarul instruirilor publice şi informărilor programate în teritoriu, dar, în acelaşi timp, aduc la cunoştinţa celor interesaţi şi schimbările legislative survenite în domeniul lor de activitate.

"Astfel, fermierii din judeţul nostru pot afla din timp şi la timp, cu un simplu Like pe pagina de Facebook APIA Bistriţa-Năsăud, tot ceea ce îi interesează şi pot transmite conducerii instituţiei mesaje cu problemele pe care le întâmpină. De asemenea beneficiarii pot obţine informaţii concrete despre rolul şi serviciile instituţiei şi de pe site-ul www.apiabn.ro, precizează Daniela Avram, director executiv adjunct APIA BN.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]