Asfalt pe primul tronson de drum dintre Teaca şi Sânmihaiu de Câmpie!

Un drum strategic pentru zona de sud a județului, în lucru. Este vorba despre un tronson de 10,3 km din Drumul Județean 162, între Teaca și Sânmihaiu de Câmpie (DN 15A – DJ 151), a cărui modernizare a început în acest an.Valoarea totală a acestei investiții este de 18 milioane de lei. Aceasta vine după asfaltarea unui alt tronson de 8,3 km din DJ 162 între Teaca și Archiud, cu o investiție a Consiliului Județean în cuantum de 11,2 milioane de lei. 

            ”Pentru prima dată după Revoluție, un președinte de Consiliu Județean s-a ținut de cuvânt și a atras investiții pentru zona de câmpie a județului. Nu doar oamenii din Sânmihai vor beneficia de această investiție, ci și cei din Teaca, Archiud, Stupini sau cei care vor să treacă dinspre zona Sărmășel spre Teaca și Reghin. Acest drum este o gură de oxigen pentru zona noastră. Până acum lucrările sunt de foarte bună calitate și vor cuprinde toate elementele care asigură condiții occidentale: șanțuri betonate, accese betonate pentru gospodării și rigole carosabile. Prin această investiție, de la elevii care vor fi transportați cu microbuzul școlar și până la agricultori și agenți economici, toată populația de pe câmpie va beneficia", susţine primarul comunei Sânmihaiu de Câmpie, Ioan Mate.  

La rândul său, prezent pe șantierul lucrării, președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan,  consideră că pentru o dezvoltare pe termen lung a județului nostru, fiecare zonă trebuie să se dezvolte echilibrat. "O zonă care nu a fost o prioritate până la venirea echipei noastre este așa-zisa zonă ”de câmpie” a județului nostru. Am început din 2012 lucrul la infrastructura rutieră, la cea de apă și canalizare și vom continua această muncă. Am găsit în primarii din această zonă parteneri alături de care vreau să ducem ideea de dezvoltare de la vis la realitate. Sper că alături de un Guvern care se va naște după 11 decembrie să continuăm munca începută în perioada lui Victor Ponta, iar anul viitor să avem această investiție finalizată. În zona locală suntem o echipă închegată, dar avem nevoie de parteneri și în zona guvernamentală. Avem nevoie de fapte, nu de vorbe!”, transmite preşedintele Radu Moldovan.

             

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]