Asociaţia de proprietari de pe str. Octavian Goga a câştigat concursul de colectare selectivă a deşeurilor în Bistriţa!

În perioada mai – iulie 2018, Primăria municipiului Bistrița a organizat CAMPANIA DE COLECTARE SELECTIVĂ A DEȘEURILOR adresată atât elevilor din toate școlile municipiului, cât și locatarilor din locuințele individuale și colective.

Concursul adresat asociațiilor de proprietari de la locuințele colective s-a finalizat și, după verificările realizate, Asociația de proprietari din strada O. Goga, nr. 1 a fost desemnată câștigătoarea concursului de colectare corectă a deșeurilor în vederea reciclării și va primi premiul în valoare de 2000 lei, odată cu premierea câștigătorilor concursului „Bistrița Verde”, în cadrul evenimentului „Toamna Fanfarelor” care va avea loc la finalul lunii septembrie.

„Este important să acordăm mai multă atenție cantităților de deșeuri pe care le producem și să conștientizăm cât de mare este presiunea deșeurilor asupra mediului în care trăim. Este determinant să colectăm selectiv deșeurile pentru a putea valorifica cât mai mult și din acest motiv locuitorii din cartierele de locuințe colective trebuie să folosească corect containerele puse la dispoziție pe tip de deșeu astfel: - hârtie-carton – capac albastru; plastic și metal – capac galben; sticlă – capac verde; gunoiul menajer - culoare gri/negru. În continuare vor fi desfășurate activități care să stimuleze colectarea selectivă a deșeurilor, dar și activități de avertizare și sancționare a celor care nu respectă regulamentul aprobat în acest sens”, se arată în comunicatul municipalităţii.

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]